PDA

View Full Version : Back from the Track.


kangaroo
06-10-2007, 05:24 PM
Just went to Rockfalls Raceway.........


ran a

R/T- .471
60- 2.531
330- 6.426
1/8- 9.571
MPH- 78.78
1000- 12.285
1/4- 14.587
MPH- 98.02

I had a lot of trouble getting a good launch.........I was either getting mad wheel hop or I was just sitting and spinning..........shitty 60' times as you can see.

Better then last time but I still wanted a high 13 sec run....

o well...........now I need more power.









O..................This was with a EG Hatch with a JDM B18c-R (stock everything except intake and exhaust.)

and Falken Azenis RT-615.

Going-West
06-10-2007, 05:48 PM
Do you have a torque damper? That literally vaporized all of the wheel hop I had. That and some motor mount inserts would get your 60' and consequentially your 1/4 time down quite a bit...

Phantom Civic
06-10-2007, 07:59 PM
Yea, motor mount inserts help alot.

kangaroo
06-10-2007, 10:42 PM
Do you have a torque damper? That literally vaporized all of the wheel hop I had. That and some motor mount inserts would get your 60' and consequentially your 1/4 time down quite a bit...

I have virtually everything you could get to eliminate wheel hop.



Ingall torque damper
traction bars
hasport mounts
full polyurathane bushing kit
:shock:

and still wheel hop......well if I feather the clutch then theres no wheel hop......but a lot of wheel spin...:x


I think it's my suspension.:?::?:

99EBPSi
06-11-2007, 01:15 AM
Nice time, gl on getting in the 13's, sure you will soon.:thumbs up

Destroy
06-11-2007, 04:18 AM
slicks

Rex_89
06-11-2007, 11:49 AM
yea you really have to do something about that 60foot. Slicks and you'll see 13s.

chadi
06-11-2007, 05:46 PM
joey, sounds good, so who all went? did yusia run? you need some drag radials..

kangaroo
06-11-2007, 06:11 PM
joey, sounds good, so who all went? did yusia run? you need some drag radials..

Yeah.........no 15 sec run this time........I don't even know how the hell I ran 15's last time.

I was running ................14.5-14.7 sec runs for me the whole day.

I was trapping 96 mph and up this time...no slower.

everyone went.....

Pow and his turbo prelude ran 13 flat at a 116 mph on drag radials.

Yusia ran 13.9 at 101 on drag radials in his hatch.....after about 10-11 tries and countless miss shifts.

Money ran 14.3 at 99 mph on drag radials in his LS-vtec coupe.

Money's nefew ran 15.2 in his LS hatch........but when Money drove it he went 14.7 in the LS hatch.
(Money must be a good driver or his nefew can't drive good)

Jackson ran 14.3 in his blue SRT-4

Scott ran 15's in his neon.

and

Kevins GSR was running 17.8 and 18.0 at like 74-84 mph.......his car is messed up....he really needs to fix it.


There was a K20 ef hatch running 13.3 at 106 mph on drag radials (might have been street tires)

I wanted a k20 so bad!!!:cry:

chadi
06-11-2007, 06:29 PM
i dont think kevin has vtec, when i raced him on sat, i couldnt hear it...even when he left, you cuoldnt hear the crossover...i dont think that i should of beaten him by that much...his motor was knocking too, he needs to fix his car...