1. New Forum Software:
    We have finally upgraded the forum software due to it being so outdated. If you are having any issues with new forum please let us know. Please post any issues in this thread http://www.clubcivic.com/forum/threads/clubcivic-com-forum-upgrade.227221/

New Alternator + Battery- Still draining out.

Discussion in 'Tech Archive (No Posting)' started by Black&Mild, Aug 6, 2008.



Welcome to ClubCivic a Honda Civic Forum

Club Civic is an online Honda Civic forum and community for all Honda Civic enthusiasts. Whether you own a Honda Civic Si, Ex, Type R, Dx, Lx, Cx, Dx, Vx, or even a hybrid you will find valuable information and honda civic car parts on this site. Take a look around to view Honda Civic discussion; including a photo gallery, maintenance information, tech tips, as well as ways to get better performance from your Honda Civic. Visit the Members Ride's to view and rate other member’s Honda Civics. Click here to start viewing the Honda Civic Forums. Before you start posting on this site you will need to register. If you are already registered and not logged in, please login here.

Browse the forums by generation by clicking below or browse all honda civic forums.


  1. Black&Mild

    Black&Mild New Member 5+ Year Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    49
    Location:
    Sin City..
    I've come to a point where I dunno what to look for anymore and need some advice. Basically to make a long story short I was having charging issues, had the alternator replaced.

    The battery is brand new, so is the Alternator. I brought My battery to Autozone to get it fully charged and the car started no sweat. Couple of days later it starts acting up again, clicking sound followed by flashing lights in the speedo area before it goes dead completely. Now, I bought brand new battery and nothing at all. Dead as a doornail. WTF

    I've had Autozone and another guy test the Alternator and the Battery and both checked out fine, I really don't understand what's going on.

    Could it be a connection somewhere? I just bought new battery today and slapped it in, nothing works. It's not even getting the least bit of power to the car.
     
  2. greenlx777

    greenlx777 BigRed is Dead Registered VIP 5+ Year Member 10+ Year Member

    Joined:
    Nov 29, 2003
    Messages:
    1,774
    Location:
    Montreal
    cheak all connections for loose ground, corosion ....and so forth
     
  3. Black&Mild

    Black&Mild New Member 5+ Year Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    49
    Location:
    Sin City..
    I'm just hearing to many things to check, I'm really not good at the electrical side of things regarding automotive parts. What pissed me off is that when I'm able to run it and bring it somewhere for someone to check- everyone says it's good and everything is getting power the way it's suppose to be.

    One very weird thing that happened was the gears, it's an automatic- it would be dead- then if i move the shifter up and down sometimes it starts coming back to life. I had to continuously move the gear up and down and fittle with it and I started seeing the lights come on and it goes on magically. I was thinking it was something with the gear box or tranny or something. Could t be a fuse? Which Fuse should I check?
     
  4. Black&Mild

    Black&Mild New Member 5+ Year Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    49
    Location:
    Sin City..
    I fixed the problem for anyone having the same or searching for an answer. It was the 80A battery fuse in the box to the left of the engine, replaced and it was good to go.
     
  5. 99HondaEx

    99HondaEx New Member Registered VIP 5+ Year Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    713
    Location:
    Alabaster AL
    thats good u fixed it
     


Share This Page